Translate

dinsdag 28 februari 2012

Shopaholic: leren rokje

Ik had mijzelf beloofd om een tijdje niets te kopen. Met een tijdje bedoelde ik toch echt wel tot april of mei.
Toch kon ik, als echte shopaholic, het niet laten om af en toe toch rond te neuzen op het internet. Absoluut niet met de intentie om iets te kopen, omdat ik me keurig wilde houden aan mijn belofte. Totdat ik stuitte op een zo'n beetje het mooiste leren rokje wat ik ooit had gezien. Hij was ook nog eens maar 12,95! Ook omdat ik al een tijdje zat te kijken naar leren rokjes, was dit he-le-maal super.

Ik deed hem snel in mijn shoppingbag, om nog even verder te kijken. Toen kwam ik bij de kassa, en hij was uitverkocht! Ik baalde echt enorm, en heb de site weggeklikt.
Na een tijdje dacht ik dat ik ook wel even kon bellen of ze niet toevallig nog 1 hebben. Dit was achteraf een heel goed idee, want ze hadden nog 1! En ook nog mijn maat! Ik was helemaal happy en nu, na 2 uur, ben ik nog steeds in mijn nopjes. De telefoniste heeft me ook een zomerjurkje aangesmeert van 1,95. Hij schijnt erg mooi te zijn, met een ceintuurtje en een wikkellook. We zullen zien! Altijd welkom natuurlijk, een little black dress. En vooral voor die prijs!

Beide artikelen komen volgende week aan. Hoe ze eruit zien, houd ik nog even als verrassing.
Het is het zeker waard om mijn blog nog even in de gaten te houden!



Beide artikelen komen van de H&M site, maar staan er nu niet op.

zaterdag 25 februari 2012

Kant

Kant ziet er natuurlijk supermooi en sexy uit. Ondergoed met kant verkoopt ook altijd goed en de meesten onder ons zullen ook wel zo'n setje hebben.
Maar hoe zit het met kant in kleding? Ik heb een tijdje geleden een rood, kanten hemdje gekocht. Deze draag ik met een wit shirtje eronder een een zwart, stoer jasje eroverheen. Persoonlijk vind ik het wel leuk, alleen mijn moeder is er niet helemaal weg van. Ook mijn broer kan het niet bekoren.

Dit is een plaatje  van www.nelly.com, om een indruk te krijgen.

Deze is oranje, ik heb een rode



Wat vinden jullie? Is het leuk om een kanten topje te dragen, of is dat toch net iets téveel van het goede?
Ik ben er zelf nog niet helemaal over uit. Het staat wel leuk, alleen ik ben het niet gewend van mezelf.
Dus, wat is jullie idee?

woensdag 22 februari 2012

fashionfinder

Sommigen van jullie zullen hem nog niet kennen: de google onder de fashion!
Dit is een site, die veel online webshops bij elkaar zet. Je kiest gewoon wat je zoekt, en deze fashionfinder laat het je zien! En dat niet alleen, je kan ook
- een account aanmaken
- aanvinken wat er in jouw kledingkast hangt
- kortingscodes vinden (soms fikse korting!)
- modetrends bekijken
- aan winacties meedoen!

een paar leuke dingetjes die je op die site kan vinden:






HUGO Zijden top ´Catia-1` met volants 50204276

Lipsy jurkbullboxer enkellaarzen


Jacket Jagan WhiteAdidas Decade Hi G50789 Schoenen


kortom: het is het zeker waard om een keertje te gaan kijken!
De link is http://www.fashionchick.nl/

Enjoy!

dinsdag 21 februari 2012

Nieuwe Nelly collectie

Vandaag zat ik in een heel erg 'boeiend' hoorcollege, toen zag ik dat er een nieuwe collectie was bij http://www.nelly.com/! Ik heb deze site een tijdje geleden ontdekt. Ik vind dat ze heel erg leuke kleding hebben, minder leuke schoenen. Ook is het wel een beetje duur, maar als je goed zoekt, kun je er altijd wel wat tussen vinden!

Hier een sneakpeek van de nieuwe collectie, een greep uit de dingen die ik wel heel mooi vind!

























Welk item vinden jullie het leukst?

donderdag 16 februari 2012

Decemberpondjes

December is natuurlijk een heel gezellige maand: kerst, oud & nieuw, veel verjaardagen (voor mij in ieder geval). Dat betekent ook dat je heel veel eet. Tentamenweken werken niet mee, aangezien je de koelkast dan om het halfuur checkt. Veel van jullie zullen dan ook het voornemen 'afvallen' hebben gehad, zo ook ik.

Nu zijn we 2 maand in het nieuwe jaar, maar hoe is het gegaan met de goede voornemens?
Laten we eerlijk zijn: de meesten onder ons zullen een lack aan discipline hebben gehad. Hier een aantal tips om het toch nog door te zetten:

1. Stel vaste dagen in de week in. Dit zijn dagen waarop je niets anders plant, vertel het aan je vrienden, familie, je vriendje. Zo kunnen zij rekening houden met het feit dat jij dan gewoon even niet beschikbaar bent.

2. Vraag om een beloning. Hiermee bedoel ik dat je vrienden, familie of iemand anders jou iets kan geven als je dit volhoudt. Je mag bijvoorbeeld geen tv kijken, geen toetje, geen afspraakje maken als je de vaste dagen niet aanhoudt. Omdat je dit met iemand afspreekt, is het moeilijker om die belofte te verbreken.

3. Haal minder vet eten in huis. Als je op jezelf woont, heb je hier zelf controle over. Anders kun je vragen aan je moeder of zij minder van die lekkere chips, chocolaatjes of wat anders inslaat.

4. Stel een strak sportschema op voor jezelf. Je vindt vaak leuke work outs in meidenbladen als de Cosmo Girl, maar je kan zelf ook een googlen. Zit je op de sportschool? Zij maken vast graag een fitnessschema voor je.

5. Kies de juiste muziek. Heel belangrijk - vind ik altijd - is de muziek. Als het een relaxte oefening is, zet ik meestal vrolijke muziek op. Als het een zware opgave wordt, zet ik ook wat hardere muziek op. Dit spoort mij meer aan om het toch te doen. Dit is natuurlijk wel iets wat helemaal afhangt van je smaak en gevoel bij de muziek.

Een aantal leuke work outs staan wel op http://www.gewicht-verliezen.nl/workout-workouts.php
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!
Hoe is het bij jullie gegaan? Zijn de pondjes eraf, of gaat het nog niet zo lekker?
Hadden jullie ook andere voornemens?

woensdag 15 februari 2012

Valentijnsdag: de tips


Gisteren was het weer zover: valentijnsdag. De één vindt het helemaal geweldig, de ander vindt het - om het zo maar even te zeggen - commerciële crap. Maar wat altijd wel een probleem blijft: wat geef je aan je valentijn? Doe je überhaupt mee aan valentijn?

Ik wel. Ik heb bijna 2,5 jaar een vriendje en we vinden valentijnsdag nu leuker dan in het begin.
Ik wil dan altijd in het weekend ervoor even gezellig bij elkaar zitten: samen een filmpje kijken, uit eten. Een beetje romantisch doen. Dit jaar had ik een flesje parfum voor hem gekocht. Niet heel origineel, maar toch vindt hij het altijd leuk om te krijgen. Hij gaf mij 1 paar van de 2 schoen waaruit ik niet kon kiezen. Zo lief.
Ook superrrlief was zijn spontane cadeautje: hij kwam gisteravond bij mij en gaf een zak, gevuld met mijn lievelingssnoep & het mooiste kaartje wat ik ooit heb gehad. Dit had ik echt niet verwacht en ik vond het ook heel leuk. Spontane acties, dat is leuk op valentijnsdag!

Een aantal ideetjes wat je aan je vriendje of vriendinnetje kan schenken op deze commerciële, maar toch wel erg leuke dag:
- een lief knuffeltje. Natuurlijk een beetje afgezaagd, maar persoonlijk vind ik dat altijd leuk om te krijgen!
- een flesje parfum. En dan wel het geurtje wat je zelf lekker vindt, natuurlijk. Haha!
- een avondje uit. Compleet met een etentje, bioscoopje erachteraan. Lange boswandeling of strandwandeling.
- hotel. Maak er iets heel groots van en neem hem of haar mee voor een gezellig weekendje, met overnachting in een hotel!
- zeepjes, geurtjes. Misschien niet het leukste voor jongens, maar wel leuk om te krijgen van je vriendje! Als hij het mooi inpakt, met een leuke tekst erbij.
- praktisch. Dit vind ik zelf nooit leuk om te geven op valentijnsdag, maar weet je iets wat hij heel graag wil hebben? Dan geef je hem dat, je kan er natuurlijk altijd een liefdevolle draai aan geven!
- persoonlijk. Maak een leuke collage van jullie samen, plak het in een boek, zet het in een lijstje. Doe iets creatiefs! Dat is altijd leuk om te krijgen.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan de valentijnstips voor volgend jaar!
       Wat vinden jullie van valentijnsdag? En geven jullie ook wat aan je valentijn?

donderdag 9 februari 2012

Lentemode 2012



Als je googlet naar de lentemode van 2012, is het eerste wat je opvalt heel - veel - kleur.
Modellen dragen felle neonkleuren, gecombineerd met pastelkleurtjes. Veel patroontjes en kleuren door elkaar.

Om dit nou allerdaags te dragen, vind ik een béetje overdreven. Maar hoe zou ik dit wel combineren?
Nou, persoonlijk houd ik niet van felle kleuren en ben dan ook niet iemand die dat zou dragen.
Maar ik vind deze kleuren blauw wel heel erg mooi en ook oranje kun je leuk combineren. Vooral als je een beetje getint bent - of dat nou door de zonnebank is of niet - komen de kleuren heel mooi uit.


Een aantal items in felle kleuren die ik heel mooi vind zijn
 











Welke kleuren vinden jullie mooi?

woensdag 8 februari 2012

lente inkopen!

Heel leuk natuurlijk, dat de lente eraan zit te komen. Maar dat betekent ook dat er nieuwe kleding aan moet komen! De bontjes van de laarzen, de gympen weer uit de kast en er kan een laagje kleding minder aan. Ik ben alvast begonnen, met maarliefst 2 paar schoenen. Eigenlijk wilde ik 1 paar kiezen, maar dat was zo moeilijk! Mijn lieve vriendje had dit natuurlijk al aan zien komen en stelde voor om mij, als cadeautje voor valentijnsdag, te helpen met het bekostigen van de schoenen, haha!

En dit zijn de dan uiteindelijk geworden:

Camel laarsjes met sleekhak - Bristol, 29 euro




 

Taupe cowboylaarsjes - Wehkamp, 35 euro.




                        Zijn jullie al bezig met leuke spulletjes verzamelen?